Orientační nabídka


 

UJEP pořádá druhý mezinárodní Staff Week

foto
Letošní 2. ročník týdenního programu s titulem „Erasmus v praxi“ připravilo na tento týden zahraniční oddělení Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem pro více než dvě desítky účastníků z několika evropských zemí a Turecka. Konference se řadí mezi oblasti vzájemné spolupráce podle uzavřené smlouvy mezi Ústeckým kraje a UJEP.
Tiskový zpráva ze dne 26. dubna 2017
 

 
 

Běžnou praxí vysokých škol je podporovat aktivní výměnu akademických i administrativních pracovníků ze zahraničních univerzit, aby docházelo k obohacení výuky, předávání znalostí a zkušeností v oblasti vzdělávání. Kontakt se zahraničním prostředím přispívá zároveň k šíření jména ústecké univerzity, města Ústí nad Labem i České republiky daleko za hranice.  

 

Záměrem Staff Weeku je v jednom týdnu (24.–28. 4. 2017) sdružit do jednoho místa akademické pracovníky a ostatní zaměstnance zahraničních univerzit a formou přednášek i workshopů si s nimi vyměnit zkušenosti rázu nejen vzdělávacího ale i organizačního. Mezinárodní setkání univerzitě i jednotlivým hostům přinese nové kontakty. Zkušenosti dokládají, že jejich získání díky takto koncipovaným osobním setkáním zpravidla přinášejí tu nejefektivnější spolupráci.

 

Pro všechny účastníky Staff Weeku oddělení pro vnější vztahy UJEP připravilo, stejně jako tomu bylo v loňském roce, i řadu doprovodných aktivit mimo prostředí přednáškových aul a konferenčních místností. Škála doprovodných aktivit je sestavena patřičně různorodě. Hosté se seznámí s historií a architekturou Ústí nad Labem a navštíví mnoho zajímavých míst, včetně překvapení v podobě večerní prohlídky hradu Střekov. Připraven je také výlet do nedalekých Litoměřic a okolí s doprovodem odborníka z přírodovědecké fakulty.

 

Více informací:

 

http://old.ujep.cz/en/welcome/international-relations/erasmus/staff-week.html


foto

foto


 

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 26.4.2017 / 26.4.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém