Orientační nabídka


 

Ústecká průmyslovka zvítězila v soutěži Kantorsport Futsal cup

kk
Každoroční fotbalovo-futsalovou uzávěrkou školního roku bývá Kantorsport Futsal CUP 2017. I letošní ročník se neobešel bez účasti Střední průmyslové školy stavební a Střední odborné školy stavební a technické, Ústí nad Labem a dalších středních škol, a i tentokráte se borci této páteřní školy snažili atakovat příčky nejvyšší. A podařilo se to!
 

 
 

V konkurenci deseti chlapeckých týmů z Ústeckého, Středočeského a Jihočeského kraje se borci z průmyslovky (Lukáš Páv, Vojtěch Čítek, Dominik Novotný, Jakub Stukheil, Milan Tipan, Václav Kršnák, Bohumil Hudec a Dominik Gulykáš) absolutně neztratili a postupným výsledkově vítězným způsobem (ani jedna prohra v základní skupině) dospěli až do samotného finále, které s profesorským přehledem dotáhli do zdárného konce. Bez „ztráty kytičky“ pak právem dostoupali na zlatý stupínek.

Na druhém místě středoškolského turnaje skončila SPŠ a SOŠGS Most a bronz si z turnaje odnesl tým Gymnázia Jateční Ústí nad Labem. Ze tří zúčastněných týmů dívek zvítězily fotbalistky OA Pařížská Ústí nad Labem.

Všem našim středoškolským sportovcům patří poděkování za svědomitě a zodpovědně odvedenou práci při reprezentaci krajských škol. Poděkování patří i pedagogům, kteří skvěle připravili reprezentanty kraje.

Podrobnosti na: http://www.kantorsport-futsal-cup-ss.estranky.cz/clanky/aktualni-rocnik-2009.html

ff
Tým vítězné průmyslovky nastoupil v zelených dresech

sps

kk

kk

 

dd
Vítězný tým kategorie dívek

 




 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 16.6.2017 / 16.6.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém