Orientační nabídka


 

Ústecký kraj a Lázně Teplice: Udělali jsme další významný krok k podpoře rozvoje turismu

001
Ústecký kraj navázal ještě užší spolupráci s klíčovým subjektem cestovního ruchu – Lázněmi Teplice a. s. Radní Ústeckého kraje pro regionální rozvoj a cestovní ruch Radek Vonka na schůzce s generálním ředitelem lázní Radkem Popovičem domluvili řadu důležitých a konkrétních kroků.
Tisková zpráva z 27. 1. 2011
 

 
 

Předmětem jednání bylo oboustranné představení marketingových aktivit a dlouhodobých plánů pro rozvoj cestovního ruchu a představ o vzájemné spolupráci. Radek Vonka představil nový projekt Brána do Čech. Do projektu je zahrnut web www.branadocech.cz, který byl na letošním ročníku veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR v Brně slavnostně oceněn jako nejlepší turistický web.

 

„Jsem rád, že jsme s panem generálním ředitelem Radkem Popovičem našli mnoho společných názorů na oblast lázeňství a cestovního ruchu obecně v Ústeckém kraji“  řekl Radek Vonka.

 

V rámci Brány do Čech byla představena celá marketingová kampaň, kterou kraj odstartoval na podzim. Spadají do ní nejen nové propagační materiály, ale také četné inzerce v médiích a různé soutěže a samozřejmě fungování všech čtyř destinačních agentur. V Teplicích byl rovněž představen druhý úspěšný projekt Po stopách praotce Čecha, který je zaměřen na národní pověsti a na bájná místa v kraji.

 

Lázně Teplice, jejichž tváří bude i nadále Tereza Kostková, představily kraji zase své marketingové postupy. Teplické lázně, kterým se svého času říkalo Salon Evropy, kladou důraz na léčebné lázeňství. Mezi nejvýznamnější klienty se řadí Němci, Rusové a Arabové, kteří jsou jednou z cílových skupin cestovního ruchu.

 

Výsledkem společného jednání je dohoda obou stran o užší spolupráci v oblasti cestovního ruchu. Lázně Teplice a Ústecký kraj se budou společně podporovat a prezentovat například i na veletrzích cestovního ruchu. Lázně také do budoucna zváží přistoupení k destinačnímu fondu Krušné hory. Kraj také upraví svůj web www.branadocech.cz tak, aby lázeňství, SPA a wellness bylo zařazeno jako samostatná nabídka.

 

„Osobně tohle hodnotím jako zdravý a fungující způsob spolupráce. Vše záleží na domluvě a my rádi vyjdeme vstříc, zvláště, když to přinese kladné body oběma stranám“, zhodnotil setkání Radek Vonka.

 

Připravil: Odbor regionálního rozvoje KÚÚK

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 27.1.2011 / 27.1.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém