Orientační nabídka


 

Ústecký kraj hostí v roce 2017 vrcholné sportovní podniky – prvním bude zápas české reprezentace

Fotbal na Větruši
Květnové Mistrovství Evropy ve veslování, srpnové Mistrovství světa v kanoistice, půlmaraton či přátelské utkání českého fotbalového týmu, to jsou asi ty nejvýznamnější sportovní události tohoto roku konané v Ústeckém kraji.
Tisková zpráva ze dne 22. února 2017
 

 
 

A právě kvůli chystanému fotbalovému svátku, kdy ve středu 22. března zavítá do Ústí nad Labem fotbalová reprezentace, se na Větruši sešli zástupci agentury STES s představiteli kraje, potažmo města. Na schůzce byl přítomen za kraj hejtman Oldřich Bubeníček, náměstek pro školství, sport a tělovýchovu Petr Šmíd či Luboš Trojna, vedoucí Odboru kancelář hejtmana. Statutární město reprezentovala primátorka Věra Nechybová a radní Jiří Madar.

A právě pro obyvatele Ústí a okolí bude fotbalový zápas velkým svátkem. Město nebude žít fotbalem jen v den zápasu. „Reprezentace přijede již v úterý. Několik hráčů půjde týž den pobesedovat a rozdat lístky do domova seniorů. Pro veřejnost bude zpřístupněn i předzápasový trénink českého týmu. A ve čtvrtek zajdou vybraní hráči potěšit svou přítomností místní školáky,“ nastínil program ředitel úseku reprezentace Pavel Pillár.

Před zápasem bude v areálu městského stadionu postavena speciální Fanzóna, kde si návštěvníci utkání mohou zakoupit propagační předměty národního týmu. Pro ty nejmenší budou připraveny atrakce. „Jsme rádi, že se zápas koná právě v Ústí, kde fanoušci vytvoří pro hráče téměř rodinné prostředí. Město si zaslouží, aby jeho obyvatelé viděli na vlastní oči českou reprezentaci v akci. Na stadionu jsem se byl podívat, je nově zrekonstruovaný a zázemí se dá srovnat například se zázemím Edenu v Praze,“ těší se na nevšední zážitek Martin Malík, generální ředitel společnosti STES.

Výkop přátelského zápasu bude od 18. hodin. Vstupenky se začnou prodávat od 1. března a stát budou v rozmezí od 100 do 300 korun.

01
Na setkání se společností STES, která má přátelské utkání na starosti, se na Větruši setkal (zprava) ústecký radní Jiří Madar, hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, primátorka Ústí Věra Nechybová, náměstek hejtmana Petr Šmíd a vedoucí Odboru kancelář hejtmana Luboš Trojna.

02
Seznámit vedení města a kraje s novinkami ohledně fotbalového utkání přijeli do krajského města (zprava): Pavel Pillár, ředitel úseku reprezentace, Martin Malík, ředitel společnosti STES a Libor Zajíček, předseda představenstva FK Ústí.

03

 

 

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 22.2.2017 / 22.2.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém