Orientační nabídka


 

Ústecký kraj na moskevském veletrhu cestovního ruchu

m
Ve dnech 23.-26. března Ústecký kraj vystavuje na největším veletrhu cestovního ruchu v Rusku. Naši expozici zajišťuje odbor regionálního rozvoje a veletrhu se účastní krajští radní Jan Szántó a Jaroslav Komínek. Společně s Ústeckým krajem se v rámci expozice České republiky bude tradičně prezentovat společnost Lázně Teplice a.s.
 

 
 

MITT Moskva (Moscow International Travel and Tourism Exhibition) je nejvýznamnější veletrh v Rusku s průměrnou návštěvností více jak 120 tisíc návštěvníků a s účastí téměř 2500 vystavovatelů ze stovky zemí světa. Převažují návštěvníci z řad odborníků, kteří jsou orientováni především na lázeňské pobyty a wellness pobyty. Součástí veletrhu jsou i informační akce vystavujících subjektů pro odbornou veřejnost na českém zastupitelství v Moskvě.

Během konání veletrhu MITT Moskva proběhne jednání na Velvyslanectví České republiky v Ruské federaci, kde představitele Ústeckého kraje Jana Szántó a Jaroslava Komínka na základě osobního pozvání přijme velvyslanec České republiky pan Vladimír Remek. Dále je plánováno jednání s ředitelem zahraničního zastoupení CzechTourism pro Rusko Róbertem Novotným.

„Jsem rád, že ruská klientela Ústecký kraj tradičně navštěvuje, zná ho a přichází do expozice CzechTourismu, které se účastníme, s konkrétními dotazy. Nejčastěji se zajímají o přírodní bohatství Národního parku České Švýcarsko a hrady a zámky Českého středohoří, “uvedl k průběhu konání veletrhu radní pro regionální rozvoj, zahraniční vztahy a cestovní ruch pan Jan Szántó.

Největší zájem je především o konkrétní nabídky lázeňských pobytů, dále zájem o historické, kulturní a architektonické památky, rekreační pobyty pro skupiny dětí (letní tábory) a skupiny sportovců, i o nabídku možností sportovně-poznávací turistiky v oblasti Českého Švýcarska a Českého středohoří.

Plocha expozice ČR čítá 120 m2 a vystavují zde CzechTourism, Ústecký kraj, Brno, Jižní Morava, Karlovarský kraj, Vysočina Tourism, ESTEC, LL Jáchymov, Empire Spa Travel, Cristal Palace, KIS Mariánské Lázně, Royal Spa, Jerome Incoming, SLL Janské Lázně, Amigo Tours a ČSA.

m

m

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 24.3.2016 / 24.3.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém