Orientační nabídka


 

Ústecký kraj namíchal turistům jedinečný koktejl na novém webu

www.branadocech.cz
Ústecký kraj zasunul klíč do zámku a otevřel vám bránu k bezmála 700 turistickým cílům! Zbrusu nový web www.branadocech.cz na vás nemilosrdně chrlí tipy na výlet, turistické trasy a všemožné akce a je jen na vás, jestli dáte přednost přírodním zajímavostem, kultuře nebo sportu. Troufnete-li si, klidně zkuste všechno najednou.
 

 
 

Tisková zpráva z 8. 11. 2010

 

 

V čem že je jádro a podstata tohoto projektu? V kraji samotném. Ne každý kraj v republice se totiž může pochlubit takovou pestrou skladbou, jako právě ten Ústecký.

„Náš kraj je tak různorodý, že ho není možné prezentovat, jak se říká, v jednom pytli. Tak jsme ho rozdělili do čtyř nejtypičtějších oblastí – destinací, a na nich postavili tenhle turistický web“, vysvětlil radní pro cestovní ruch a spoluautor projektu Radek Vonka.  

Brána do Čech není jenom klasický web, ale je to aktivní zásobárna tipů pro všechny, kteří vědí, že to krásné mají doma. Různým výběrem na obrazovce určíte například to, že jste handicapovaná osoba, nebo chcete prostě jet na kole na golf, a systém vám vybere ten nejlepší balíček výletů pro vás.

Můžete si prostě a jednoduše najít, co vás láká a kam vás to táhne. Pak se ale také může stát, že vyrazíte s rodinkou na výlet a objevíte něco, s čím byste se chtěli podělit s dalšími lidmi. A ti zase s dalšími a dalšími. Fígl Brány do Čech je v tom, že se jednoduše zaregistrujete a pak můžete sami vkládat fotky, nebo texty. Můžete se prostě zapojit do systému a sdílet svoje zážitky. Chutnalo vám někde tak, že se tam musíte vrátit? Objevili jste místo, o kterém nikdo neví? Zažili jste někde nekvalitní služby nebo přímo vydřiduchy? Neváhejte a napište to! Díky vašim reakcím bude servírované turistické menu kompletní i pro ostatní.

„Na turistické nabídce Ústeckého kraje chceme velice úzce spolupracovat také s právě zakládanými destinačními agenturami Krušné Hory o.p.s. a České středohoří o.p.s. Do budoucna počítáme také se spuštěním rezervačního systému na ubytování“, dodal Radek Vonka.

 

Moment, tvrdíte, že sem na sever nepojedete, že tu není o co stát? Tak schválně:

Kde mají největší skalní bránu v Evropě?

Kde jezdí nejdelší sedačková lanovka v Česku?

Kde vytvořilo Labe unikátní scenérii mezi horami, kterou obdivují i za hranicemi?

Kde je nejužší ulička nebo jediný český Chrám chmele a piva?

Odkud je jeden z nejkrásnějších výhledů na světě?

Kde je naše bájná hora, na kterou vystoupil praotec Čech?

A nejníže položené místo České republiky?

Nevěříte, že to všechno je v Ústeckém kraji? Tak zvedněte kotvy a přijeďte se přesvědčit na vlastní oči!

www.branadocech.cz

Připravil: odd. tiskových informací a odd. cestovního ruchu

1

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 8.11.2010 / 8.11.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém