Orientační nabídka


 

Ústecký kraj navázal důležité spolupráce

rf
Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček dnes podepsal tři důležité dokumenty, které ustavují spolupráci v oblasti sociálního začleňování, hospodářského rozvoje a zaměstnanosti. Jedná se o Memorandum mezi Odborem pro sociální začleňování Úřadu vlády ČR a Ústeckým krajem, Smlouvu o vzájemné spolupráci mezi Ústeckým krajem a Hospodářskou a sociální radou Ústeckého kraje a Memorandum o partnerství a spolupráci při přípravě a implementaci Paktu zaměstnanosti Ústeckého kraje.
Tisková zpráva ze dne 28. března 2013
 

 
 

Memorandum s Agenturou pro sociální začleňování podepsal s hejtmanem Martin Šimáček. „jedná se o první smlouvu Agentury s krajem. Mohla vzniknout jen díky dlouhodobé dobré spolupráci,“ řekl po podpisu Šimáček.

Smlouva o spolupráci s Hospodářskou a sociální radou vznikla nově v souvislosti s novým vedením kraje. Hlavní cíle podle předsedy Richarda Falbra budou zaměřeny především na problémové okruhy, např. průmysl a podnikání, zaměstnanost a sociální věci, dopravu, školství, zdravotnictví, problémy jednotlivých okresů, společenskou odpovědnost firem, energetiku, kompenzace regionu.

Pakt zaměstnanosti Ústeckého kraje je rodící se iniciativa, která má vést k podpoře technického vzdělávání a takových oborů, jež najdou uplatnění na trhu práce, zároveň k možnému vzniku nových pracovních míst. Kromě Ústeckého kraje stojí u zrodu Krajská hospodářská komora Ústeckého kraje, Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje a Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Memorandum o partnerství podepsali předseda KHK František Jochman, předseda HSR Richard Falbr a rektor univerzity René Wokoun.

Kontakt:

Mgr. Magdalena Hanáčková, tisková mluvčí

odbor kanceláře hejtmana Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.:   +420 475 657 726

Mob.:+420 737 203 666

Mail:   hanackova.m@kr-ustecky.cz

 

22
Memorandum o spolupráci podepsal s hejtman Oldřich Bubeníček a ředitel Agentury pro sociální začleňování Martin Šimáček33
 

44
Memorandum k paktu zaměstnanosti podepsali (zleva) předseda KHK František Jochman, předseda HSRÚK Richard Falbr, hejtman Oldřich Bubeníček a rektor UJEP René Wokoun

55
 

66
Smlouvu o spolupráci podepsali Richard Falbr, předseda HSRÚK a hejtman Oldřich Bubeníček

77

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 28.3.2013 / 28.3.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém