Orientační nabídka


 

Ústecký kraj podpoří zemědělství i v letošním roce

001
Hejtmanka Jana Vaňhová spolu s náměstkem Arnem Fišerou dnes jednali se zástupci Krajské agrární komory Ústeckého kraje v čele s předsedou Františkem Loudátem o pokračování vzájemné spolupráce v roce 2012. Vedení kraje slíbilo, že dosavadní společné aktivity budou i nadále podporovat.
Tisková zpráva z 9. února 2012
 

 
 

„Ústecký kraj podporuje zemědělce, chceme aby se jim dařilo a aby lidé podporovali místní pěstitele a výrobce. Proto se také podílíme na organizaci Severočeských farmářských trhů, kde jsou k dispozici jen regionální výrobky a potraviny,“ řekla Jana Vaňhová. Oblíbené farmářské trhy letos začnou v březnu a budou se pravidelně konat v Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě, Chomutově, Kadani, Jirkově a v Jimlíně.

 

Ústecký kraj úspěšně spolupracuje s Krajskou agrární komorou ÚK již několik let. Podílí se na mnoha akcích, například na Setkání u památníku Přemysla Oráče ve Stadicích, Celokrajských dožínkových slavnostech ÚK či na soutěži Regionální potravinářský výrobek ÚK. Všechny už patří k tradicím regionu.

 

„Vedle farmářských trhů letos poprvé Ústecký kraj podpořil také masopustní hody, které  se v únoru odehrají v Chomutově, Mostě, Litoměřicích a v Ústí nad Labem. Návštěvníci se mohou těšit na oblíbené pochoutky a atraktivní doprovodný program,“ doplnil Arno Fišera.

 

Krajská agrární komora ÚK informovala mimo jiné o aktuální situaci v oblasti zemědělství. „Chtěl bych velmi poděkovat Ústeckému kraji za dosavadní podporu,“ řekl František Loudát na závěr setkání.

 

 

Připravila:

Mgr. Alena Tichá

oddělení tiskových informací

Kancelář hejtmana Ústeckého kraje

Tel.: 475 657 741, 734 412 962

ticha.a@kr-ustecky.cz

 

01
Předseda Krajské agrární komory ÚK František Loudát (zcela vlevo) při jednání s hejtmankou Janou Vaňhovou

a náměstkem Arnem Fišerou

02

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 9.2.2012 / 9.2.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém