Orientační nabídka


 

Ústecký kraj podpořil charitativní utkání hvězd NHL s Ústeckými lvy

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Pod záštitou hejtmana Jiřího Šulce a primátora města Ústí nad Labem Petra Gandaloviče se v úterý 29. července v 18,30 hodin utkají na ústeckém Zimním stadionu hvězdy americko-kanadské NHL s Ústeckými lvy.
 

 
 

Ústecký kraj přiváží dětem hvězdy světového hokeje

Tisková zpráva ze dne 25.7.2003

Pod záštitou hejtmana Jiřího Šulce a primátora města Ústí nad Labem Petra Gandaloviče se v úterý 29. července v 18,30 hodin utkají na ústeckém Zimním stadionu hvězdy americko-kanadské NHL s Ústeckými lvy. Toto charitativní utkání, jehož výtěžek bude věnován Dětské klinice - onkologickému oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, společně pořádají Ústecký kraj, Město Ústí nad Labem, klub HC Slovan Ústí, a.s., a  Michal Hájek. Rada Ústeckého kraje tuto akci podpořila dotací 100 tisíc korun.

Přátelskému utkání mezi výběrem českých hvězd z kanadsko-americké NHL s týmem HC Slovan Ústečtí Lvi bude předcházet od 15.00 hodin zábavná show na parkovišti Zimního stadionu. V rámci doprovodného programu vyplněného např. vystoupením skupiny Olympic, Jiřího Korna se svojí taneční skupinou nebo skupiny IN v čele s Martinem Dejdarem a Vítkem Havlišem, se můžete těšit i na autogramiádu s nejznámějšími českými hokejisty. Celou charitativní akci bude Martin Dejdar moderovat a uvádět.

Sestavu českých hvězd zámořské NHL povede jako kapitán Jaroslav Nedvěd, kterému budou proti Ústeckým Lvům sekundovat Milan Hejduk, Martin Ručínský, Martin Straka, Jan Hlaváč, František Kaberle, Tomáš Kaberle, Václav Prospal, Petr Nedvěd, Jiří Šlégr, Radek Dvořák, Milan Hnilička, Petr Bříza, Jan Čaloun, David Výborný, Martin Škoula a Richard Žemlička.

Vydala: Mgr. Romana Konečná, tisková mluvčí Ústeckého kraje

                                                                                                                         

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 28.7.2003 / 28.7.2003 | Zveřejnit od-do: 28.7.2003-28.8.2003
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém