Orientační nabídka


 

Ústecký kraj vyhlásil dva nové dotační programy

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

Ústecký kraj vyhlásil dva nové dotační programy

Ústecký kraj vyhlásil dva nové dotační programy. Prvním je Program podpory nestátních neziskových organizací dětí a mládeže s místní působností v roce 2003. Předmětem podpory z tohoto programu mohou být například mezinárodní kontakty dětí a mládeže, dětské parlamenty, vzdělávání vedoucích dětských kolektivů a dalších dobrovolných pracovníků nebo i obnova vybavení nebo zařízení poškozeného povodněmi subjektů, které pracují s dětmi a mládeží. Druhým je Program podpory volnočasových aktivit v roce 2003. V rámci tohoto programu chce kraj podpořit  například mezinárodní výměny dětí a mládeže,  táborovou činnost nebo rozvoj činnosti organizací pracujících s dětmi a mládeží.

Žadateli o dotace z těchto programů mohou být mimo jiné občanská sdružení, obecně prospěšné společnosti či obce. Žádosti o dotace je nutné podat do 15. května na odbor školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Ústeckého kraje. O rozdělení dotací rozhodne na základě předložených žádostí Rada Ústeckého kraje v průběhu června.

Další informace o těchto dotačních programech najdete na internetové adrese Ústeckého kraje http://www.kr-ustecky.cz/ v sekci Dotační politika.

Připravil: Vojtěch Krump, odd. informací a styku s veřejností

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 5.5.2003 / 21.5.2003 | Zveřejnit od-do: 5.5.2003-5.6.2003
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém