Orientační nabídka


 

Ústecký kraj vyhlašuje 17 konkursů na ředitele škol a školských zařízení

Ve snaze posílit školský systém našeho kraje a zajistit optimální prostředí pro vzdělávání našich žáků, vyhlašuje Ústecký kraj rozsáhlé konkursní řízení. Sedmnáct škol a školských zařízení otevírá své dveře pro nové ředitelské talenty, které budou vést do budoucna naše školství.
Tisková zpráva ze dne 16. února 2024
Výběrka na ředitele SŠ
 

 
 
Ústecký kraj chce především vyjádřit své uznání a dík všem dosavadním ředitelům, kteří svou prací přispěli k rozvoji našich škol a zařízení a k vytváření příznivého prostředí pro vzdělávání našich žáků. Jejich úsilí není podceňováno, právě na jejich pracovní dědictví chceme navázat a posunout se ještě dále.

Ústecký kraj nyní hledá novou skupinu ředitelů, vedoucích pedagogických pracovníků, kteří budou mít nejen odborné znalosti a schopnosti, ale také vůli a odhodlání vést naše školské organizace k excelenci. Chceme, aby naše školy byly vedeny skutečnými lídry, kteří budou mít na srdci nejen akademický úspěch našich žáků, ale také jejich celkový rozvoj a pohodu.

Proto vyzýváme všechny aktivní a odborně kvalifikované pedagogy, kteří sdílí naše hodnoty a chtějí se podílet na budování budoucnosti našeho kraje skrze vzdělání, aby se přihlásili do našich výběrových řízení. Vaše zkušenosti, vášeň a angažovanost jsou klíčové pro úspěch našich škol a pro budoucnost našich žáků.

Věříme, že společně dokážeme vytvořit prostředí, kde každý žák bude mít možnost dosáhnout svého potenciálu a kde se bude cítit podporován, motivován a respektován. Přijďte být součástí této vzrušující cesty k lepšímu vzdělání pro všechny.

Pro více informací o jednotlivých konkurzech a podmínkách účasti klikněte ZDE. Ústecký kraj se těší na vaši účast a společné úsilí o lepší budoucnost našeho školství.
 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 16.2.2024 / 16.2.2024 | Zveřejnit od: 16.2.2024
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém