Orientační nabídka


 

Ústecký kraj zprovoznil vlastní webovou televizi

11
Ústí nad Labem, 1. 3. 2011 – Krajský úřad Ústeckého kraje dnes spustil vlastní webovou televizi. Na adrese www.u-tv.cz je tak možné sledovat televizní spoty, které se týkají nejen samotného úřadu, ale také aktuálního dění v kraji.
Tisková zpráva z 1. 3. 2011
 

 
 

„Webová televize U-TV.CZ je prvním vlastním médiem svého druhu, který Ústecký kraj provozuje. Vyšli jsme vstříc obyvatelům našeho kraje, kteří žádají stále více informací v co možná nejatraktivnější formě. A tou webová televize bezesporu je,“ říká hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová.

 

Webová televize Ústeckého kraje má nyní  6 samostatných kanálů, které se kromě dění v kraji a na krajském úřadě věnují například turisticky zajímavým lokalitám. Webová televize nabídne prostor také významným osobnostem kraje nebo firmám, které v kraji působí.

 

„Jedním z cílů tohoto projektu je nejen otevřít ještě více krajský úřad veřejnosti, ale také seznámit potenciální investory s naší strategií rozvoje kraje,“ dodává hejtmanka kraje Jana Vaňhová. Očekává se také zpřístupnění informací turistům a dalším návštěvníkům kraje. Webovou televizi lze totiž sledovat odkudkoliv na světě, stačí mít pouze připojení k internetu.

 

Obsah webová televize bude bude aktualizován několikrát měsíčně, vždy s ohledem na aktuální dění v kraji. Očekává se také, že v rámci U-TV budou zveřejňovány i spoty, které natočili obyvatelé kraje.

Webová televize patří k nejmodernější formě komunikace 21. století. Video se stává čím dál více vyhledávaným slovem na internetu, prostřednictvím videa hledají jeho uživatelé nejvíce informací. Lze předpokládat, že v roce 2011 bude v rámci U-TV přehráno více než 100 000 videí.

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 1.3.2011 / 1.3.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém