Orientační nabídka


 

Ústecký kraj zrušil dražbu bývalého domova mládeže v Rumburku, obává se přeměny na ubytovnu

logo ÚK
Ústecký kraj se rozhodl upustit od dnešní dobrovolné dražby nevyužitého objektu bývalého domova mládeže č.p. 556 v Jiříkovské ulici v Rumburku. Ústecký kraj totiž v rámci dobrovolné dražby nemůže ovlivnit budoucí využití objektu a vznikla obava, že by nový vlastník mohl bývalý domov mládeže využít k dalšímu sestěhování problémových a nepřizpůsobivých občanů do této lokality.
 

 
 

„V současné situaci je vedení Ústeckého kraje přesvědčeno, že je nezbytné řešit prodej bývalého domova mládeže ve shodě s rumburskou radnicí a hledat vzájemně přijatelné řešení jak v oblasti vlastnictví, tak i budoucího využití této budovy,“ uvedla hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová.

 

Ústecký kraj prodává bývalý domov mládeže v Rumburku v rámci vypořádání se se zbytným majetkem, který je pro kraj nevyužitelný. V nejbližší době zahájí kraj jednání o možném odkoupení a dalším využití objektu s městem Rumburk. Tím by získalo město možnost využít objekt pro sociální bydlení.

 

Postup za kraj bude koordinovat radní Martin Klika, který je pověřen jednáním se starosty měst a obcí Šluknovského výběžku za účelem zlepšení bezpečnostní situace v této oblasti.

 

Připravil: OTI
 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 14.9.2011 / 14.9.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém