Orientační nabídka


 

Ústecký kraj se představil na stavebním veletrhu v Praze

Stavební veletrh 2020
Letňanské výstaviště Expo PVA Praha hostilo největší stavební veletrh České republice – Stavební veletrh FOR ARCH 2020. Veletrhu se zúčastnilo na 400 vystavovatelů z celé republiky.
Tisková zpráva ze dne 2. října 2020
 

 
 

„Ústecký kraj v rámci podpory podnikatelům umožňuje zúčastnit se a prezentovat své výrobky na tuzemských veletrzích. Vlastní stánek na veletrhu je často pro začínající firmy finančně nedosažitelný a proto jim zprostředkujeme propagaci na krajském stánku,“ uvedl 1. náměstek hejtmana Martin Klika.

Veletrhu se zúčastnil Tomáš Gajdoš s ručně vyráběným nábytkem z masivního dřeva, epoxidové pryskyřice a kovu. Na stánku představil dubový stůl ladící s barovou židlí, servírovacími prkénky a hodinami taktéž z dubového dřeva.

Druhým účastníkem veletrhu pod záštitou Ústeckého kraje byla firma YOURDESIGN s.r.o. s expozicí designových světel do interiéru a optickým systémem Altitudo. Firma YOURDESIGN s.r.o. byla navíc oceněna časopisem Světlo jako firma s nejlepším exponátem v oboru světlo. Hodnotitelská komise vybírala ze všech vystavených svítidel podle jejich novosti, nápaditosti a přínosu v problematice osvětlení. Firma cenu převzala za ručně vyráběné svítidlo Element Easy Space Sphere Natural českého designéra Michala Řeháka. Svítidlo, jež je vyrobeno z jednoho kusu skla a dubového prvku, slavilo velký úspěch i u návštěvníků veletrhu.

Pracovníci Odboru strategie, přípravy a realizace projektů připravili propagační materiály a seznamovali zájemce s podmínkami dotačního programu Podpora začínajících podnikatelů v Ústeckém kraji a také aktualizovaným webovým portálem INVEST-ÚK.cz. Pro návštěvníky byla připravena i prezentace regionálních potravin. Na veletrhu se podařilo navázat celou řadu nových kontaktů jak pro spoluvystavující podnikatele, tak nové zájemce o dotační program.

01
Hodiny z dubového dřeva

02
Z dubu se dá vytvořit spousta nádherných věcí. Tomáš Gajdoš to umí

 

03
O stánku Ústeckého kraje bylo plno 

 

04
Firma YOURDESIGN s.r.o. byla oceněna časopisem Světlo jako firma s nejlepším exponátem v oboru světlo

 

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 2.10.2020 / 2.10.2020 | Zveřejnit od: 2.10.2020
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém