Orientační nabídka


 

Už pošesté na veletrhu TT Varšava

TT
Každoročně se Ústecký kraj představuje odborné i laické veřejnosti na dvou desítkách tuzemských i zahraničních veletrhů cestovního ruchu. Už pošesté byl na zářijové mezinárodní akci TT Varšava, účast byla zařazena do projektu Propagační a mediální kampaň ÚK v oblasti cestovního ruchu.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 27. září 2010

Na sklonku minulého týdne, konkrétně ve dnech 23. – 25. září, se Ústecký kraj prezentoval na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu TT Varšava 2010. Letos byl v nové varšavské výstavní hale již osmnáctý ročník veletrhu, šestkrát v posledních letech tu byl i Ústecký kraj –tentokrát ve společném stánku s městem Děčínem.  V expozici České republiky, kterou zajišťovala Česká centrála cestovního ruchu, se na 150 m2 představily i další kraje naší země, občanská sdružení, soukromé subjekty působící v oblasti turismu a další vystavovatelé. Vedle pracovníků z oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu byl ve Varšavě také člen Rady Ústeckého kraje Radek Vonka, jenž má v gesci právě oblast regionálního rozvoje a cestovního ruchu. „Naše pravidelné prezentace v Polsku jsou důležité vzhledem k tomu, že odtamtud je k nám do Ústeckého kraje velmi blízko a je potřebné, aby měli Poláci co nejvíce informací a názorných propagačních materiálů o krásách a zajímavostech našeho regionu. Návštěvníci měli zájem hlavně o možnosti zimní rekreace a ubytování, zejména v penzionech a hotelech. Zajímali se také o naše historické památky a lázeňství,“ řekl nám po návratu z Varšavy radní R. Vonka.

   Varšavský veletrh i samotnou expozici Ústeckého kraje a Děčína navštívili mj. velvyslanec ČR v Polsku Jan Sechter nebo ředitelka zahraničního zastoupení Czechtourismu u našich severních sousedů paní Ivana Bílková.

1

1
Zprava: paní Ivana Bílková, velvyslanec Jan Sechter, radní Radek Vonka

a Jiří Válka z odd. cestovního ruchu krajského úřadu

3
Snímky: z archívu odboru regionálního rozvoje a CR krajského úřadu

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 27.9.2010 / 27.9.2010 | Schváleno / Zrušeno: 27.9.2010 / 26.10.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém