Orientační nabídka


 

V krasobruslení unikla Filipovi Ščerbovi medaile o jednu setinu bodu

fš
V úterý před 16. hodinou skončily krasobruslařské soutěže na zimním stadionu v Mostě. Po pondělním krátkém programu nedošlo ani v jedné z kategorií ke změně na průběžném prvním místě. Lukáš Buksa (ZLK) se stal vítězem mladších žáků a Ivana Kratochvílová (JMK) obhájila prvenství mladších žákyň. Soutěž volných jízd sledovalo v mostecké hale více než 1600 diváků, kteří přišli mohutně povzbudit mladé sportovce.
 

 
 

V kategorii starších žáků se stal vítězem Matyáš Bělohradský (KVK). Želízko v ohni Ústeckého kraje, Filipa Ščerbu, provázela smůla, když o jedinou setinu bodu neobhájil včerejší třetí příčku a skončil bez medaile.

„Myslel jsem na stupně vítězů a jsem samozřejmě zklamán. Soupeři mě svými výkony nepřekvapili, spíš jsem je chtěl překvapit já, ale nepovedlo se to," komentoval výsledek Filip a dodal, že atmosféra v Mostě byla výborná.

Trenérka vítězného Matyáše Vlasta Kopřivová, která trénovala též elitního krasobruslaře Tomáše Vernera, si olympiádu dětí a mládeže pochvalovala jako skvělou příležitost pro mladé adepty mistrovských titulů.

Excelentní jízdou získala zlato v kategorii starších žákyň Dahyun Ko z Prahy, přesto se stříbrná Klára Štepánová (MSK) ze svého výsledku velmi radovala.
Na květinovém ceremoniálu pak dětem předali ceny Vladimír Rouček, GŘ Vršanské uhelné, Radka Kovaříková, trojnásobná mistryně světa v krasobruslení, Jan Paparega, primátor statutárního města Most a Naděžda Knorre z ČOV.

fš
Filip Ščerba

eh
Ústecký kraj reprezentovala také Eliška Hladíková z Litvínova

eh

rk
Radka Kovaříková blahopřeje Filipovi Ščerbovi

mž
Mladší žáci na květinovém ceremoniálu

mž
Šestice mladších žákyň byla též oceněna

 

 

 

 

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 20.1.2016 / 20.1.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém