Orientační nabídka


 

V Litvínově proběhl šestý ročník Janovského sedmiboje

Dne 16. září 2021 proběhl v Domovech sociálních služeb Litvínov, příspěvkové organizaci Ústeckého kraje, již šestý ročník setkání seniorů nazvaný Janovský sedmiboj.
Tisková zpráva ze dne 22. září 2021
p
 

Odkazy


 
 
Do seniorské akce se s nadšením a zápalem zapojily týmy z celého regionu – ze Žatce, z Meziboří, z Mostu, z Dubí, z Bystřan a chybět nemohl samozřejmě tým z domácího pořadatelského Litvínova. Pro seniory byl po celý den připraven bohatý program plný her, tematických workshopů a nenáročných pohybových aktivit. Organizátoři akce připravili pro seniory také sedm soutěžních disciplín, ve kterých mezi sebou jednotlivé týmy soutěžily.

Pro první tři soutěžní týmy byly připraveny větší a hodnotnější ceny, zbytek seniorů si odnesl spolu s upomínkovými diplomy ceny menší. Po celý den bylo pro soutěžní týmy připraveno také občerstvení, včetně vydatného oběda, a průběh celé akce se nesl v přátelské, srdečné a pozitivní náladě. Soutěžní klání seniorů bylo ukončeno večerním představením Docela velkého divadla z Litvínova, které soutěžící i personál Domovů sociálních služeb odměnilo performativním kulturním zážitkem.  Z tváří všech zúčastněných sršela radost, nejen z vítězství, ale především z netradičně stráveného dne plného zdravého soutěžení, pohody a přátelského shledání. Velké díky patří pořadatelům celé akce, díky nimž se mohl netradiční seniorský den uskutečnit.
 

a
Seniorský tým (1. – 3. místo)

 

b
Seniorský tým (1. – 3. místo)

 

c
Seniorský tým (1. – 3. místo)

 

d
Na programu dne byly také pohybové aktivity pro seniory

 

e
Součástí sedmiboje byly také hádanky a rébusy

 



 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 22.9.2021 / 22.9.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém