Orientační nabídka


 

V sídle kraje se uskutečnil seminář zaměřený na rozvoj lidských zdrojů

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Účastníci semináře věnovali pozornost například otázkám spojeným se vztahem zaměstnavatelů k systému vzdělávání, potřebě celoživotního vzdělávání nebo problematice rozvoje lidských zdrojů v kontextu vstupu České republiky do Evropské unie.
 

 
 

V sídle kraje se uskutečnil seminář zaměřený na rozvoj lidských zdrojů

Tisková zpráva z 7.11.2003

Seminář „Vstup České republiky do Evropské unie cestou rozvoje lidských zdrojů a zvýšení zaměstnanosti“ se dnes (7.11.2003) uskutečnil v sídle Krajského úřadu Ústeckého kraje. Seminář připravilo Regionální evropské informační středisko Ústí n.L., Krajský úřad Ústeckého kraje a Úřad práce Most. Akce se zúčastnili zástupci úřadů práce, hospodářské komory, ministerstev, krajského úřadu a dalších subjektů, které se touto problematiku zabývají.

„Rozvoj lidských zdrojů je pro náš region klíčový. Díky vzdělání a výzkumu můžeme do našeho kraje přivést tolik potřebné investiční prostředky, zajistit jeho dlouhodobou prosperitu a zvýšit zaměstnanost. Považuji proto dnešní seminář za velmi důležitý,“ řekl ve svém úvodním projevu člen Rady Ústeckého kraje Pavel Kouda.

Účastníci semináře věnovali pozornost například otázkám spojeným se vztahem zaměstnavatelů k systému vzdělávání, potřebě celoživotního vzdělávání nebo problematice rozvoje lidských zdrojů v kontextu vstupu České republiky do Evropské unie. V závěru jednání bylo podepsáno společné usnesení o založení Krajské rady pro rozvoj lidských zdrojů. Členy této rady budou zástupci zaměstnavatelů, odborů, Ústeckého kraje a hospodářské komory. Rada by měla v budoucnu fungovat jako poradní a koordinační orgán při řešení otázek souvisejících se změnami na trhu práce a rozvojem vzdělávání. Její činnost bude na úrovni kraje navazovat na působení Rady vlády pro rozvoj lidských zdrojů.

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 7.11.2003 / 7.11.2003 | Zveřejnit od-do: 7.11.2003-7.1.2004
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém