Orientační nabídka


 

V celostátním kole soutěže Zlatý erb zvítězila Tisá

Na konferenci ISSS v Hradci Králové byly 20. září 2021 slavnostně vyhlášeny výsledky již 23. ročníku populární soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí. Soutěže se v letošním roce zúčastnilo více než 400 obcí a měst ze všech 14 krajů ČR. V soutěži letos zabodovala i obec Tisá, která zvítězila v kategorii nejlepší webová stránka obce.
Tisková zpráva ze dne 24. září 2021
Zlatý erb 2021
 

 
 
Metodické pokyny pro hodnocení této soutěže byly vypracovány ve spolupráci s Ministerstvem vnitra. Ministerstvo pro místní rozvoj ČR celou soutěž oficiálně zaštítilo a aktivně se podílelo na koncepci i hodnocení jedné z populárních kategorií – Ceny ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci, kde mimo obcí, měst, regionů, krajů soutěžily i certifikované organizace destinačního managementu. K úspěšnému průběhu realizace i hodnocení této kategorie výrazně přispěla agentura CzechTourism. Další záštity soutěži poskytly Ministerstvo vnitra ČR, Asociace krajů ČR, Svaz měst a obcí ČR, Sdružení místních samospráv ČR a Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR. Hlavním partnerem soutěže byla společnost GORDIC.

V kategorii nejlepší webová stránka obce zvítězila obec Tisá, mezi městy byla úspěšná Jihlava, v kategorii Smart City a nejlepší elektronická služba zvítězila MČ Praha 2 se svojí encyklopedií. První cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci v kategorii města a obce získaly Mariánské Lázně, v kategorii regionů Turistický portál Pardubického kraje Východní Čechy. Porota udělila zvláštní cenu hradu Radyně za trvalý rozvoj webových stránek.

Kompletní výsledky celostátního kola jsou k dispozici na www.zlatyerb.cz.

VÝSLEDKY CELOSTÁTNÍHO KOLA ZLATÉHO ERBU

Kategorie nejlepší webové stránky města

Kategorie nejlepší webové stránky obce

Kategorie Smart City a elektronická služba

Zlatý erb 2021
Nejlepší web obce má Tisá

 

Zlatý erb 2021
Vítězové celostátního kola Zlatého erbu 2021

 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 24.9.2021 / 24.9.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém