Orientační nabídka


 

Václav Hrdlička, všestranný talent Střední školy technické v Mostě

01
 

 
 
Václav Hrdlička nastoupil do Střední školy technické v Mostě v roce 2019. Ke svému studiu si vybral obor Bezpečnostně právní činnost. Už v prvním ročníku měl tři brigády. Zcela přirozeně se sám naučil balancovat čas mezi školou, prací a tréninkem v zápase řeckořímském. Celé roky řádně plnil veškeré studijní povinnosti, byl příkladem pro své spolužáky a svými názory obohacoval i pedagogický sbor. Vždy byl naprosto samostatný a nikdy se nebál vyvolávat diskuzi s vyučujícími a ostatními spolužáky. 

Z pohledu sportu je Václav taktéž talentovaný a na své škole drží rekord v testu fyzické zdatnosti – vybojoval 2. místo v celomotorickém testu. Úspěšně reprezentoval školu ve vědomostních i sportovních soutěžích. Aby toho nebylo málo, stíhal ještě soutěžení v grapplingu na mezinárodní úrovni. 

Mezi spolužáky byl velmi oblíbený a pomáhal vytvářet vřelé a produktivní vztahy ve třídě. Mezi všemi je známý svou absolutní upřímností a otevřenou myslí. V posledním ročníku studia získal ocenění Okresní hospodářské komory Dobrý list komory pro střední školy a střední odborné školy. Celé roky měl výborný prospěch, který zakončil maturitní zkouškou s vyznamenáním. 

Studium na Střední škole technické v Mostě nemohl zakončit lépe než úspěšným umístěním v prestižní Soutěži o cenu děkana Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE) pro střední školy (celorepublikové 5. místo). Jeho úspěch je úspěchem i střední školy, kterou úspěšně absolvoval a která je na Václava právem pyšná. Radost jí udělalo i poděkování vyučujícím, které Střední škola technická v Mostě obdržela od děkana Národohospodářské fakulty VŠE, za výbornou přípravu Václava a z toho plynoucí automatické přijetí na Národohospodářskou fakultu, která patří mezi nejprestižnější ekonomické fakulty ve světě. 

Přejeme mu, aby jeho kroky směřovaly ke správným cílům a jeho úspěchů ať přibývá.

Autor: Ing. Jan Mísař, Ph.D., třídní učitel (SŠ technická v Mostě)

Václav Hrdlička
Václav Hrdlička

 

Poděkování učitelům SŠT Most
Poděkování učitelům SŠT Most

 

 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 27.9.2023 / 27.9.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém