Orientační nabídka


 

Vedení klubu představilo koncepci a zdůvodnilo změny

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Arma
Ve středu 7. října se uskutečnila tisková konference FK Ústí nad Labem, při které byly sděleny informace, týkající se budoucnosti druholigového klubu. Klub představil novou koncepci řízení a personální změny.
Tisková zpráva ze dne 8. října 2015
 

 
 

Od 1. 10. nastoupil do klubu na funkci výkonného ředitele Ing. Petr Heidenreich. „Od tohoto kroku si slibujeme zejména posílení klubového managementu, denní řízení klubu, koordinaci všech činností a také vnějších vztahů. Ať už s městem, sponzory, veřejností či fotbalovým prostředím,“ vysvětlil Jiří Dušek, člen představenstva. S klubem je úzce spjat i hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Letos se zúčastnil například náborů či zářijového Adviso Cupu. 

Fanoušky a média určitě zajímá sportovní stránka věci. "Liga by byla hezká, ale vše se odvíjí od ekonomiky," řekl Heidenreich. „Vstup do ligy by byl hodně na vážkách, ale neumím si představit ligu odmítnout jako Varnsdorf. Prali bychom se o to, jak jen by šlo," ujišťoval další člen představenstva Libor Zajíček a souhlasil: „Ale bavme se o tom na jaře. Každý by chtěl do ligy. Chceme mít nejvyšší cíle, ale souvisí s tím spousta věcí. Neumím si ale představit, že bychom lidem museli vysvětlovat, proč ligu odmítáme. Samozřejmě by se poté peníze sháněly lépe, ale postup teď není na prvním místě. Ale určitě bychom o to bojovali."

 

Představenstvo má nyní nově pět členů: Libor Zajíček, Jiří Dušek, Zdeněk Bechyně, Martin Beneš a Vasil Simkovič. Že vám posledně jmenovaný něco říká? Ano, je to v hokejových kruzích populární Fantomas – muž s maskou, který nemůže chybět na hokejovém šampionátu.

 

Ústečtí fotbalisté se v těchto dnech hřejí na výsluní druhé nejvyšší fotbalové soutěže a navíc se dostali do osmifinále českého poháru, kde se v dvojutkání střetnou s Duklou Praha.

V Ústí se navíc představí reprezentace do 18 let v zápase proti Švýcarsku, a to 29. 10. od 18 hodin. V utkání Česka a Švýcarska bude mít Arma jednoho odchovance; a to Tomáše Jelínka. „Je to zásluha poctivé práce vedení mládeže a pana Bechyněho, nyní máme kluky v Plzni, Drážďanech,“ dodává Jiří Dušek
 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 8.10.2015 / 8.10.2015 | Zveřejnit od-do: 8.10.2015-7.11.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém