Orientační nabídka


 

Vietnamští hosté u hejtmana

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
a
V úterý 12. listopadu přijal hejtman Oldřich Bubeníček představitele velvyslanectví Vietnamské socialistické republice v Praze, pány Duong Viet Dunga, hlavního koordinátora spolupráce mezi provincií Kien Giang a Ústeckým krajem, Nguyen Thang Longa, obchodního radu a Tran Hiep Thuonga, obchodního atašé vietnamského velvyslanectví.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 15. listopadu 2013

Přítomni byli rovněž M. Kusý (Česko-Vietnamská společnost),  ředitelka  Krajské hospodářské komory Ústeckého kraje M. Francírková a také další členové KHK respektive okresních hospodářských komor. Na začátku proběhlo vzájemné představení účastníků jednání. Pan Dung tlumočil pozdravy zástupců provincie Kien Giang. Seznam projektů, které představil, jsou určeny výhradě pro firmy z Ústeckého kraje a jsou schváleny provinční vládou. Financování těchto projektů probíhá buď z vlastních zdrojů, případně využitím výhodné půjčky od Světové banky. Obchodní rada hovořil o vzájemné obchodní bilanci mezi ČR a Vietnamem. Obchodní potenciál Vietnamu i samotné provincie Kien Giang je obrovský. Velvyslanectví Vietnamu v ČR velmi podporuje investice českých firem. Obchodní oddělení velvyslanectví napomáhá českým zájemcům a potenciálním investorům.

Česká strana navrhuje uspořádat odborný seminář pro firmy z Ústeckého kraje včetně prezentace provincie Kien Giang nejen za účasti zástupců velvyslanectví, ale i provincie Kien Giang, kde by vietnamská strana kromě základních informací o provincii poskytla pro potenciální investory z Ústeckého kraje i informace o právním, ekonomickém a hospodářském prostředí. Tento seminář by zorganizovala Krajská hospodářská komora ÚK ve spolupráci s vietnamskou ambasádou za podpory a osobní účasti hejtmana ÚK.

Zástupci velvyslanectví pozvali přítomné na konferenci „Vietnamské obchodní fórum“, která se bude konat v Praze dne 20.listopadu 2013 v hotelu Panorama Praha.

Připravili pracovníci Kanceláře hejtmana

 

1

2

3
Zleva: Nguyen Thang Long, obchodní rada, Duong Viet Dung , hlavní koordinátor spolupráce a

                                 Tran Hiep Thuong, obchodní atašé Velvyslanectví Vietnamské socialistické republiky v ČR.

 

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 15.11.2013 / 15.11.2013 | Zveřejnit od-do: 15.11.2013-14.12.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém