Orientační nabídka


 

Ústecký kraj vydává magazín pro cestující veřejnost

1
Pro cestující veřejnost, tedy zejména ty, kteří využívají linkové autobusy a osobní vlaky k dopravě do škol, zaměstnání, ale také za zábavou a turistikou, připravil Ústecký kraj magazín, ve kterém informuje o všech podstatných změnách připravovaných od 1. ledna 2015.
Tisková zpráva ze dne 26. září 2014
 

Odkazy


 
 

Na šestnácti stránkách se čtenáři dozvědí o změnách v dopravním systému, rozdělení oblastí a nových dopravcích včetně vysoutěžených cen, o novinkách na železnici i v autobusové dopravě. Od ledna bude např. možné využívat spoje na zavolání, zastavovat se bude na znamení, rozšíří se nabídka nočních spojů a cyklobusů. Součástí magazínu jsou i stručné jízdní řády ve vybraných relacích a informace o novém tarifu.

„Věřím, že nově vytvořený systém Doprava Ústeckého kraje a nově vysoutěžení dopravci přinesou změny maximálně pozitivní. Může to být v úpravě jízdních řádů, který nabídne lepší návaznosti a širší nabídku spojů, někoho potěší krásné nové autobusy vybavené moderním odbavovacím a informačním systémem, pravidelní cestující budou jistě rádi za možnost pořízení zvýhodněných časových kuponů, které jim cestování zlevní, říká hejtman Bubeníček.

„Magazín vydáváme v nákladu deset tisíc kusů a je zdarma k dostání na krajském úřadě, v informačních kancelářích všech dopravců, u řidičů autobusů a ve vybraných vlakových spojích. Ke stažení je také na webových stránkách kraje,“ upřesnil radní pro dopravu Jaroslav Komínek.

Distribuce magazínu aktuálně probíhá, k dispozici bude pro veřejnost nejpozději v průběhu úterka.

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 26.9.2014 / 26.9.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém