Orientační nabídka


 

DNES ZAČÍNÁ ANKETA DOPRAVCE ROKU 2009 ÚSTECKÉHO KRAJE

Logo Dopravce roku 09
Po loňské premiéře i letos vyhlašuje Ústecký kraj veřejnou anketu Dopravce roku 2009. Anketní lístky získáte na interentu, u autobusových dopravců i Českých drah, na řadě městských úřadů či magistrátů a také v novinách. Hlasování končí 30. října, výsledky se dozvíte před polovinou listopadu...
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 15. září 2009

Hlasujte i vy, můžete vyhrát celoroční cestování zdarma!

Dnes, v úterý 15. září, začíná hlasování v anketě Dopravce roku 2009. Cestující mohou hodnotit úroveň dopravců, kteří zajišťují veřejnou dopravu na základě smlouvy uzavřené s Ústeckým krajem. Dvanáct dopravců se utká o hlasy cestujících. Výherce získá titul „Dopravce roku Ústeckého kraje“ v hlavní kategorii. Hlasovat se bude i ve třech vedlejších kategoriích - spolehlivost, jednání dopravní obsluhy, pohodlí a čistota dopravních prostředků. Deset vylosovaných hlasujících získá bezplatné roční jízdné u svého dopravce. Hlasování probíhá do 30. října letošního roku.

   Jak můžete zasílat své hlasy? Cest je několik - prostřednictvím internetu, osobně nebo poštou. Na www.dopravceroku.cz je k dispozici online dotazník. Hlasovat lze také vyplněním tištěného anketního lístku a vhozením do hlasovacího boxu nebo odesláním poštou na adresu organizátora soutěže: Mather PR, U Průhonu 13, Praha 7. Hlasovací boxy a anketní lístky jsou k dostání v městských úřadech Bílina, Děčín, Chomutov, Kadaň, Litoměřice, Litvínov, Louny, Lovosice, Most, Podbořany, Roudnice n. L.,  Rumburk, Teplice, Ústí n. L., Varnsdorf a Žatec, v informačních kancelářích dopravců nebo na určených stanicích Českých drah. Rovněž budou otištěny v krajských novinách a ve čtrnáctideníku Metropol.

   Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová věří, že se podaří pokořit loňskou hranici téměř 700 cestujících, kteří vyjádřili svůj názor na veřejnou dopravu. „Anketní lístky budou otištěny v krajských novinách, které se dostanou na přelomu září a října většině obyvatel kraje přímo do schránky. Anketní lístky a hlasovací boxy jsou kromě jiného umístěny na vybraných stanicích Českých drah, které se letos s velkým zájmen účastní ankety poprvé,“ uvedla Jana Vaňhová.

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 15.9.2009 / 15.9.2009 | Schváleno / Zrušeno: 15.9.2009 / 30.10.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém