Orientační nabídka


 

Sloučení příspěvkových organizací Ústeckého kraje

logo ÚK
Na jednání Zastupitelstva Ústeckého kraje bylo rozhodnuto o dalším sloučení příspěvkových organizací v oblasti školství.
 

 
 

Zastupitelstvo Ústeckého kraje rozhodlo o sloučení následujících příspěvkových organizací:

  1. Střední škola elektrotechniky a spojů, Ústí nad Labem-Stříbrníky a  Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická, Ústí nad Labem, Resslova 5, přičemž přejímací organizací je Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická, Ústí nad Labem, Resslova 5. Název právnické osoby po sloučení:  Střední průmyslová škola, Ústí nad Labem, Resslova 5, příspěvková organizace.
  2. Střední škola obchodu a služeb, Ústí nad Labem, Keplerova 7,  a Střední škola a Základní škola, Trmice, přičemž přejímací je Střední škola a Základní škola, Trmice, příspěvková organizace. Název právnické osoby vykonávající činnost školy nebo školského zařízení po sloučení:  Střední škola obchodu, řemesel, služeb a Základní škola, Ústí nad Labem, příspěvková organizace.
  3. Střední průmyslová škola strojní a dopravní, Děčín VI, Slovanská 1000/55, a Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola stavební, Děčín I, Čs. armády 10. Přejímací organizací je Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola stavební, Děčín I, Čs. armády 10, příspěvková organizace. Název právnické osoby vykonávající činnost školy nebo školského zařízení po sloučení:  Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola strojní, stavební a dopravní, Děčín, příspěvková organizace.
  4. Školní statek, Děčín-Libverda, Benešovská 76, a Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín-Libverda, přičemž přejímající organizací je Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín-Libverda. Název právnické osoby vykonávající činnost školy nebo školského zařízení po sloučení: Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín-Libverda, příspěvková organizace.
  5. Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, Střední odborná škola služeb a Střední odborné učiliště, Kadaň, 5. května 680, Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie, Kadaň, Komenského 562, a Gymnázium, Kadaň, 5. května 620. Přejímací organizací je Gymnázium, Kadaň, 5. května 620. Název právnické osoby vykonávající činnost školy nebo školského zařízení po sloučení:  Gymnázium a Střední odborná škola, Kadaň, příspěvková organizace.
  6. Gymnázium Děčín a Evropská obchodní akademie, Děčín I, Komenského náměstí 2, přejímající organizací bude Evropská obchodní akademie, Děčín I, Komenského náměstí 2. Název právnické osoby vykonávající činnost školy nebo školského zařízení po sloučení: Gymnázium a Evropská obchodní akademie, Děčín, příspěvková organizace.

Všechna sloučení proběhnou ke dní 1. září 2012.

 

Zároveň Zastupitelstvo města Klášterec nad Ohří schválilo návrh na převzetízřizovatelských kompetencí Gymnázia a Střední odborné školy Klášterec nad Ohří. V případě, že město Klášterev nad Ohří si zřídí s účinností od 1.8. 2012 příspěvkovou organizaci, převede na ni Ústecký kraj k 1.9. 2012 činnosti Gymnázia a Střední odborné školy.

Tento převod se uskuteční za podmínku úplného převzetí krajského movitého a nemovitého majetku.

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 29.6.2011 / 29.6.2011 | Účinnost do: 29.6.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém