Orientační nabídka


 

Ústecký Mattoni ½ Maraton a dopravní omezení

foto
V sobotu 18. září 2021 odstartuje další ročník Mattoni 1/2Maratonu Ústí nad Labem. Mattoni 1/2Maraton je vždy velkolepá sportovní podívaná, ale přináší se sebou také drobné nepříjemnosti spojené s dopravními omezeními.
 

Odkazy


 
 

Objízdná trasa linky 450

Z Chabařovic – poslední zastávka Staré Předlice, dále odbočí do ulice Za Válcovnou směr vozovna Dopravní podnik, zastaví na náhradní zastávce Vozovna DP, dále ulicí Jateční na Klíši, zastaví na náhradní zastávce Klíše,lázně, dále ulicí Klíšská až k ulici Špitálské náměstí pod hotelem Clarion a dále na ulici Masarykova zastaví na náhradní zastávce Hraničář/spodní zastávka DP, naproti hotelu Clarion či Alze, pro opačný směr zastaví na zastávce Hraničář u policie ČR/. Pokračuje ulicí Masarykova, Rooseveltova, Bělehradská, Malátova, Hoření, zastaví na náhradní zastávce Malátova, dále ulice Hoření, Důlce na náhradní zastávku Uhlozbyt na Předmostí a dále na nový most, další zastávka Loděnice. V době uzavření silnice na Svádov (cca 13-19 hodin) budou linky 450, 451 a 452 vedeny ze Svádova odklonem přes Olešnici, Březí a Kojetice. Nedojde tedy k půlení spojů. Na objízdné trase spoje zastaví v zastávce MHD „Svádov, obec“ (u hospody), lze je tedy využít jako náhradu za linku MHD 13. Dále pak zastavují až v zastávce Uhlozbyt. Objízdná trasa je delší o cca 6 kilometrů, autobusy tedy pojedou v uvedené době opožděné v rozmezí 10-15 minut.

 

Objízdná trasa linky 451

Z Chlumce poslední zastávka Všebořická, dále na rondel, Božtěšická, Sociální péče kolem nemocnice, Krušnohorská, Hoření kolem bývalého hotelu Máj, zastaví na náhradní zastávce Malátova, dále ulice Hoření, Důlce na náhradní zastávku Uhlozbyt na Předmostí a dále na nový most, další zastávka Loděnice. V době uzavření silnice na Svádov (cca 13-19 hodin) budou linky 450, 451 a 452 vedeny ze Svádova odklonem přes Olešnici, Březí a Kojetice. Nedojde tedy k půlení spojů. Na objízdné trase spoje zastaví v zastávce MHD „Svádov, obec“ (u hospody), lze je tedy využít jako náhradu za linku MHD 13. Dále pak zastavují až v zastávce Uhlozbyt. Objízdná trasa je delší o cca 6 kilometrů, autobusy tedy pojedou v uvedené době opožděné v rozmezí 10-15 minut.


Objízdná trasa linky 452

Z Libouchce poslední zastávka Božtěšická, dále Sociální péče kolem nemocnice, Krušnohorská, Hoření kolem bývalého hotelu Máj, zastaví na náhradní zastávce Malátova, dále ulice Hoření, Důlce na náhradní zastávku Uhlozbyt na Předmostí a dále na nový most, další zastávka Loděnice. V době uzavření silnice na Svádov (cca 13-19 hodin) budou linky 450, 451 a 452 vedeny ze Svádova odklonem přes Olešnici, Březí a Kojetice. Nedojde tedy k půlení spojů. Na objízdné trase spoje zastaví v zastávce MHD „Svádov, obec“ (u hospody), lze je tedy využít jako náhradu za linku MHD 13. Dále pak zastavují až v zastávce Uhlozbyt. Objízdná trasa je delší o cca 6 kilometrů, autobusy tedy pojedou v uvedené době opožděné v rozmezí 10-15 minut.

 

Objízdná trasa linky 453

Z Chuderova poslední zastávka Elba, dále Hoření kolem bývalého hotelu Máj, zastaví na náhradní zastávce Malátova, dále ulice Hoření, Důlce na náhradní zastávku Uhlozbyt na Předmostí a dále na nový most, další zastávka Střekov škola.

 

Objízdná trasa linky 454

Spoje z Chuderova po trase, ukončení v zastávce Hraničář. Spoje z Chabařovic poslední zastávka Staré Předlice, dále odbočí do ulice Za Válcovnou směr vozovna Dopravní podnik, zastaví na náhradní zastávce Vozovna DP, dále ulicí Jateční na Klíši, zastaví na náhradní zastávce Klíše,lázně, dále ulicí Klíšská až k ulici Špitálské náměstí pod hotelem Clarion a dále na ulici Masarykova zastaví na náhradní zastávce Hraničář/spodní zastávka DP/. Směr Chabařovice začíná v zastávce Hraničář u policie ČR.

 

 

Objízdná trasa linky 456

Z Chvalova až do zastávky Trmice, Globus otočení na posledním kruhovém objezdu návrat na dálniční přivaděč ulice Žižkova, kruhový objezd pod Větruší do ulice Přístavní, konečná zastávka pod vlakovým nádražím. Zpět ze zastávky pod vlakovým nádražím/průchod k nádraží/, kruhový objezd pod Větruší, Žižkova do zastávky Trmice, Globus otočení na posledním kruhovém objezdu a dále po trase na Chvalov.

 

Objízdná trasa linky 457

Z Řehlovic až do zastávky Trmice, Globus otočení na posledním kruhovém objezdu návrat na dálniční přivaděč ulice Žižkova, kruhový objezd pod Větruší do ulice Přístavní, konečná zastávka pod vlakovým nádražím. Zpět ze zastávky pod vlakovým nádražím/průchod k nádraží/, kruhový objezd pod Větruší, Žižkova do zastávky Trmice, Globus, otočení na posledním kruhovém objezdu a dále po trase na Řehlovice.

 

Objízdná trasa linky 458

Začátek z náhradní zastávky Hraničář u policie ČR, dále Špitálské náměstí pod hotelem Clarion, ulice Klíšská, zastaví na náhradní zastávce Klíše,lázně, dále ulicí Jateční k vozovně Dopravního podniku, zastaví na náhradní zastávce Vozovna DP a dále ulice Za Válcovnou směr Předlice po trase linky, další zastávka Staré Předlice.


mapa

 






























mapa








 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 9.9.2021 / 9.9.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém