Orientační nabídka


 

Motivační zájezd starostů na Vysočinu proběhl letos poprvé společně s kolegy z Libereckého kraje

Motivační zájezd 2023 mini
Ústecký kraj realizuje tradiční motivační zájezdy pro starosty ve spolupráci se Spolkem pro obnovu venkova Ústeckého kraje již od roku 2017. V letošním roce se k akci připojil také Liberecký kraj se Sdružením místních samospráv.
 

 
 

Ve dnech 4. – 6. 4. 2023 se bezmála 90 starostů z Ústeckého a Libereckého kraje vydalo poprvé společně za poznáváním dobré praxe svých kolegů z Kraje Vysočina. Smysl motivačních zájezdů Ústeckého kraje spočívá v tom, že je v každém roce vybrán jeden kraj, jehož obce byly úspěšné v soutěži Vesnice roku, do kterého se vydají na přátelskou návštěvu starostové z obcí v Ústeckém kraji. Pro letošní rok se k ústeckým připojili i liberečtí starostové a společně tak během třídenního zájezdu navštívili Libice nad Doubravou, Sobíňov, Vepříkov Heřmanov či Třeštice.

Součástí programu byla tradičně již výměna zkušeností, inspirace dobrou praxí a návštěva místních kulturních či přírodních zajímavostí. Jako příklad lze uvést Žďár nad Sázavou a Zelenou horu, představení společnosti Galileo, která poskytuje řadě obcí servis v podobě webových služeb apod., či jedinečné osobní setkání s hraběnkou Marií Kinsky a jejím chotěm Constantinem.

Kolektiv organizátorů si velmi váží vysoké účasti a součinnosti všech zapojených obcí. Tradice motivačních zájezdů se upevňuje s každým dalším setkáním. Ohlédnutí za proběhlými ročníky jsou k dispozici zde.

Kontaktní osoba pro motivační zájezdy:
Jana Červinková, cervinkova.j@kr-ustecky.cz

Fotokoláž s ohlédnutím za motivačním zájezdem 2023:
Koláž Motivační zájezd 2023
 
Zodpovídá: RNDr. Eva Poslová
Vytvořeno / změněno: 12.4.2023 / 12.4.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém