- Diplomem vzdělávání zdravotníků zdaleka nekončí, zjistí diváci v šestém díle pořadu Prokopni to (20.6.2023)
Šestý díl Prokopni to, pořadu Krajské zdravotní, a.s., a Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, přiblíží divákům základy simulační medicíny. Ta je pro vzdělávání zdravotníků velmi důležitá. Záchranáři, medici i lékaři si v simulačních centrech mohou vyzkoušet naučené postupy v prostředí, které co nejvěrněji odpovídá realitě s níž se při práci setkávají.
- Zdravotničtí záchranáři loni v Ústí nad Labem přijali téměř 150 tisíc hovorů, zjistí diváci v pátém díle Prokopni to (5.6.2023)
V pátém díle pořadu Prokopni to, který je ke zhlédnutí na YouTube kanále Krajské zdravotní, a.s., nás Prokop a Prokop zavedou na dispečink zdravotnické záchranné služby. Divákům ukáží, jak vypadá práce záchranářů a co se konkrétně děje při volání na tísňovou linku.
- Při podezření na infarkt s návštěvou nemocnice neváhejte. Klíště si ale vyndejte doma, radí odborníci ve čtvrtém díle Prokopni to (30.5.2023)
Čtvrtý díl pořadu Prokopni to je ke zhlédnutí na YouTube kanále Krajské zdravotní, a.s. Prokop a Prokop v něm divákům vysvětlí, s čím přijít na urgentní příjem a proč někdy musejí pacienti v nemocnici na vyšetření čekat.
- Prokop a Prokop jsou tu zas! Ve třetím díle pořadu Prokopni to se podívají na urgentní příjem (23.5.2023)
Třetí díl Prokopni to, osvětového pořadu Krajské zdravotní a Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, je online. Prokop lékař a Prokop záchranář tentokrát divákům ukážou, co se děje s pacientem, kterého přiveze záchranka na urgentní příjem. Trochu podrobněji se také podíváme na to, jaký je rozdíl právě mezi urgentním příjmem neboli emergency a pohotovostí.
- Nový pořad Krajské zdravotní má odbourat strach či nevědomost. Dva Prokopové vědí jak na to (16.5.2023)
Prokopni to. Tak zní název nového pořadu Krajské zdravotní, a. s., a Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. Jeho cílem je společně s Prokopem a Prokopem prokopnout strach a obavy z poskytování první pomoci či z návštěvy nemocnice.