Orientační nabídka


 

VOŠ a SŠ Varnsdorf má nejlepšího „Obráběče“ z celé ČR

zr
Obráběči kovů jsou třeba. To je informace strojírenských firem na trhu práce. Zkrátka o „zlaté české ručičky“ je zájem. Aby toto rčení platilo i nadále, snaží se, v návaznosti na 50 let tradice výuky strojírenských oborů, ve varnsdorfské střední škole motivovat žáky k co nejlepším výsledkům. Proto se VOŠ a SŠ Varnsdorf zúčastnila na Střední škole technické, gastronomické a automobilní Chomutov celostátního kola soutěže Kovo Junior 2015 v oboru Obráběč kovů.
 

 
 

Finálového klání se zúčastnilo 19 soutěžících z 10 krajů celé České republiky.

Po vítězství v regionálním kole reprezentoval varnsdorfskou školu žák 3. ročníku Tomáš Lorenc a v této těžké konkurenci dosáhl historického úspěchu školy, když nechal za sebou všechny soupeře a obsadil neuvěřitelné 1. místo v rámci celé ČR.

Soutěž byla dvoudenní a skládala se z praktické a teoretické části, kde opět Tomáš dokázal svou výjimečnost a svým výsledkem podtrhl nejen své snažení, ale i kvalitu výuky, za což patří též velký dík všem učitelům, kteří se na tomto obrovském úspěchu podíleli.

Vítězi gratulujeme a děkujeme za příkladnou reprezentaci nejen školy VOŠ a SŠ Varnsdorf, ale i města Varnsdorf a Ústeckého kraje.

Zdroj: VOŠ a SŠ Varnsdorf

zra
Nejlepší obráběč Tomáš Lorenc ...

zrb
... který má zlaté ručičky.

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 16.5.2015 / 16.5.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém