Orientační nabídka


 

Vylosovaní soutěžící „AEROPLÁNU“ převzali ceny

1
V pondělí 26. dubna předala hejtmanka Jana Vaňhová ceny vylosovaným účastníkům soutěže „AEROPLÁN“, která je věnována projektům Regionálního operačního program regionu soudržnosti Severozápad. Vítězem tohoto soutěžního kola se stal Ivan Nešněra z Roudnice nad Labem, který obdržel poukaz na vyhlídkový let.
 

 
 

„Regionální operační program Severozápad byl a je výzvou především pro obce v našem kraji. Otevřela se jim tak jedinečná šance významně zlepšit životní podmínky pro své obyvatele. Jsem ráda, že obyvatelé kraje se o čerpání evropských peněz a o realizované projekty zajímají,“ uvedla hejtmanka Jana Vaňhová při předávání cen.

 V každém kole soutěže jsou vyhlášeny tři znalostní otázky na téma projektů podpořených z fondů Evropské Unie. Otázky jsou vyhlašovány v regionálním tisku (Sedmička), v letácích a na www.aeroplanem.cz. Odpovědi mohou účastníci posílat pomocí SMS na číslo 720 002 351 nebo prostřednictvím webového formuláře na www.aeroplanem.cz/soutez. Odpovědi na všechny otázky lze najít na webu a v textech uveřejňovaných k „AEROPLÁNU“ v Sedmičce. V každém kole jsou dvě sady otázek a dvě sady cen, vždy jedna sada pro Ústecký a jedna pro Karlovarský kraj.

 Hlavní cena každého kola je vyhlídkový let pro tři osoby nad Ústeckým (Karlovarským) krajem. Druhým vylosovaným v tomto soutěžním kole byl Václav Křivánek z Teplic, který obdržel cenu v podobě poukazu do sportovního centra Tornádo v Mostě. Třetí oceněný tohoto kola byl Míla Semerád z Ústí nad Labem, který obdržel dárkové předměty Ústeckého kraje a ROPu.

2
Hejtmanka Jana Vaňhová předala hlavní cenu Ivanu Nešněrovi a dále (zprava) Václavu Křivánkovi a Mílu Semerádovi.

3

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 26.4.2010 / 26.4.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém