Orientační nabídka


 

Z infoboxu na internet

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

Z infoboxu na internet

Tisková zpráva ze dne 20.7.2002

Krajský úřad rozšiřuje komunikaci s občany. Ve vstupní hale budovy krajského úřadu v Ústí nad Labem se nyní může každý zájemce zdarma seznámit s webovými stránkami Ústeckého kraje www.kr-ustecky.cz. Na informačním panelu lze listovat stránkami s usneseními rady či zastupitelstva, se záměry prodejů a převodů majetku kraje, seznamovat se s činností krajského úřadu, pročítat seznamy škol a školských zařízení, najít informace o  aktuálních uzávěrkách a objížďkách v kraji či o stavebních záměrech v krajích České republiky. K dispozici jsou i odkazy na jiné stránky zejména z oblasti kultury, cestovního ruchu či životního prostředí.

Informační panel připomínající  obří mobilní telefon se jednoduše ovládá pomocí dotykové obrazovky, zájemce o surfování internetem je však omezen pouze na pročítání stránek, na které odkazují úřadem nainstalované odkazy - nemůže totiž sám zadávat adresy webových stránek. Přesto je nabídka informací infoboxu bohatá.

Podle názoru hejtmana Ústeckého kraje Jiřího Šulce je infobox součástí komplexního informačního systému krajského úřadu a výrazem otevřené politiky Ústeckého kraje. „Je to služba občanům a myslím, že v pěkném moderním kabátu a velmi obsažná. Chceme  zpřístupnit veřejnosti – a tedy především těm, kdo nemají možnost využívat internet - nejenom vše o činnosti Ústeckého kraje a jeho krajského úřadu, ale nabídnout i další zajímavé informace,“ dodal.

Připravila: Mgr. Romana Konečná, tisková mluvčí Ústeckého kraje

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 20.7.2002 / 20.7.2002 | Zveřejnit od-do: 20.7.2002-20.10.2002
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém