V kategorii Cukrář získala zlato
Kristýna Počárovská s vítězným talířovým dezertem Černý rybíz – černý sezam.
Vítězka byla nominována na laureátku ceny přehlídky České ručičky 2025 v
kategorii Gastronomie, obor Cukrář.
Na druhém místě se umístila
Rozálie Michlová, členka juniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, s
dezertem Malina – kokos.
V kategorii Kuchař se ve
stříbrném pásmu na 6. místě umístila Laura Fedoseevová a v bronzovém pásmu
Evelina Pavlish, obě žákyně prvního ročníku oboru Kuchař-číšník.
Gastro Junior Bidfood Cup je
nejprestižnější gastronomickou soutěží pro mladé talenty gastronomických oborů
středních škol a učilišť. Koná se pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
Žáci roudnické školy bodovali
také ve 30. ročníku celostátního finále soutěže odborných znalostí a dovedností
Autoopravář Junior 2025, které se uskutečnilo v prostorách ŠKODA AUTO a. s. v
Mladé Boleslavi.
V kategorii Automechanik se žák
Patrik Chudomel umístil na 8. místě z celkem 28 soutěžících, v kategorii
Karosář získal Jakub Švácha 6. místo ze 16 účastníků.
Velké poděkování patří nejen
žákům za výbornou reprezentaci školy, ale také kolektivu odborných učitelů,
kteří se podíleli na teoretické a odborné přípravě všech žáků na soutěže.
Žákyním roudnické školy se v soutěži dařilo
Soutěžícím se dařilo i v kategorii Kuchař
Žáci uspěli také v soutěži Autoopravář Junior 2025