Další ročník největší gastronomické soutěže pro juniory kuchaře a cukráře se letos konal v Plzni. V kategorii cukrář zvítězila Rozálie Michlová ze Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Roudnici nad Labem. Skvělý výkon má na svém kontě také Adam Brosinger z téže školy, který se umístil ve stříbrné zóně v kategorii kuchař.
Dvoudenní soutěž pro mladé talenty středních gastronomických škol a učilišť Gastro Junior Bidfood Cup pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Jejím smyslem je rozvoj dovedností nastupující generace kuchařů a cukrářů.

Rozálie Michlová (třetí zprava) a Adam Brosinger (uprostřed) uspěli v prestižní gastronomické soutěži (zdroj: SOŠ a SOU Roudnice nad Labem)

Rozálie Michlová se stala nejlepší cukrářkou (zdroj: SOŠ a SOU Roudnice nad Labem)