Orientační nabídka


 

Žádost

Poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, žádost doručená povinnému subjektu dne 3. 7. 2018.
 

Odkazy


 
 

Dotaz žadatele:

„…ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Vás žádám o zpřístupnění následujících informací:

 

1. Kompletní text „analýzy“ („Analýza variantního řešení organizačního uspořádání příspěvkových organizací“) týkající se případného sloučení Galerie výtvarného umění v Mostě a Oblastního muzea, zpracované firmou Scott & Hagget Czech s.r.o.

 

2. Veškeré zápisy z jednání Rady Ústeckého kraje, Zastupitelstva Ústeckého kraje a Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za období od 13. dubna t. r., která se touto „analýzou“, případně tématem případného sloučení výše uvedených příspěvkových organizací jakýmkoli způsobem zabývala, včetně případných relevantních podkladových materiálů, příloh či důvodových zpráv k těmto jednáním.

 

3. Zápis z jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje z roku 2017, z nějž bude zřejmé, kdo konkrétně navrhl sloučení výše uvedených příspěvkových organizací, zda a jakým způsobem byl tento návrh zdůvodněn, zda a jakým způsobem bylo v tomto výboru o věci hlasováno a jakým konkrétním způsobem hlasovali jednotliví členové tohoto výboru.“.

 

Odpověď:


1. Kompletní text „analýzy“ („Analýza variantního řešení organizačního uspořádání příspěvkových organizací“) týkající se případného sloučení Galerie výtvarného umění v Mostě a Oblastního muzea, zpracované firmou Scott & Hagget Czech s.r.o.

 

V příloze č. 1 Vám zasílám požadovaný dokument – Analýza variantního řešení organizačního uspořádání příspěvkových organizací.

 

2. Veškeré zápisy z jednání Rady Ústeckého kraje, Zastupitelstva Ústeckého kraje a Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za období od 13. dubna t.r., která se touto „analýzou“, případně tématem případného sloučení výše uvedených příspěvkových organizací jakýmkoli způsobem zabývala, včetně případných relevantních podkladových materiálů, příloh či důvodových zpráv k těmto jednáním.

 

Požadavku v bodě 2 žádosti o poskytnutí informací nebylo možno vyhovět, a proto bylo vydáno rozhodnutí o částečném odmítnutí podle § 15 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

 

3. Zápis z jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje z roku 2017, z nějž bude zřejmé, kdo konkrétně navrhl sloučení výše uvedených příspěvkových organizací, zda a jakým způsobem byl tento návrh zdůvodněn, zda a jakým způsobem bylo v tomto výboru o věci hlasováno a jakým konkrétním způsobem hlasovali jednotliví členové tohoto výboru.

 

Požadavku v bodě 3 žádosti o poskytnutí informací nebylo možno vyhovět, a proto bylo vydáno rozhodnutí o částečném odmítnutí podle § 15 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

 
Zodpovídá: Mgr.Sylva Smutná
Vytvořeno / změněno: 17.7.2018 / 17.7.2018
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém