Orientační nabídka


 

Zahrada Čech odstartovala sezonu první jarní výstavou

foto
První dubnová středa se stala symbolem letošního začátku sezony na litoměřickém výstavišti. Při příležitosti první jarní výstavy Tržnice Zahrady Čech se uskutečnilo zahájení, kterého se zúčastnil hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč, organizátoři výstavy a další hosté.
Tisková zpráva ze dne 6. dubna 2016
 

 
 

„Právě díky rozmanitosti krajiny, kvalitě a tradici produktů můžeme naši oblast oprávněně nazvat Zahradou Čech a jsem rád, že se můžeme pyšnit největším výstavištěm na severu Čech,“ míní hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Organizátoři akce při prohlídce areálu výstaviště přítomné seznámili s akcemi, které letos plánují a také s tím, co bylo za poslední dobu vybudováno, zmodernizováno a s inovacemi i plány do budoucna. Pro samotné organizátory je důležité, aby trend návštěvnosti výstaviště, které je důstojnou vizitkou nejen Litoměřic, ale i celého Ústeckého kraje, neustále stoupal.  

„Nejvyšší návštěvnost ze zahraničí jsme zaznamenali ze Slovenska a Polska,“ sdělila Michaela Mokrá, vedoucí obchodu Zahrady Čech. „Jsme rádi, že v posledních letech stoupá jak návštěvnost, tak počet vystavovatelů, ten se vyšplhal téměř na 350 a sjíždí se k nám z celé České republiky,“ dodala Mokrá.

 

Pro samotné Výstaviště Zahrady Čech je letošní rok jubilejní. Uskuteční se již 40. ročník podzimního veletrhu Zahrady Čech, který je hojně vyhledávanou výstavou. Ta tradičně návštěvníkům představí desítky rozmanitých vystavovatelů, vyhledávaný sortiment, který souvisí jak se zahradou, tak samotnou domácností, a také přinese bohatý kulturní program. Součástí podzimního veletrhu bude vyvrcholení putovní výstavy k 15 letům Ústeckého kraje a bude také tradičně patřit vyhlášení ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje a Potravinářského výrobku Ústeckého kraje - Kraje Přemysla Oráče. Podzimní veletrh Zahrada Čech se uskuteční od 9. září do 17. září 2016.


Zahrada Čech patří mezi nejvýznamnější kulturní tradice našeho regionu a proto je také zařazena do programu Rodinné stříbro Ústeckého kraje.

 

První jarní výstavu Tržnice Zahrady Čech podpořil Ústecký kraj a návštěvníci na ni mohou zavítat do neděle 10. dubna. Další plánované akce naleznete na www.zahradacech.cz

foto
Právě dnes byla zahájena sezona na litoměřickém výstavišti. Zprava jednatel společnosti Zahrada Čech Lukas Wünsch, krajský zastupitel Pavel Vodseďálek, hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a Michaela Mokrá, vedoucí obchodu Zahrady Čech. 

foto
Exotická výstava ptactva.

foto

foto
Organizátoři akce při prohlídce areálu výstaviště přítomné seznámili s novinkami. Zprava starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč, hejtman Oldřich Bubeníček, krajský zastupitel Pavel Vodseďálek a Michaela Mokrá.

foto

foto

foto

foto




 

 
 

 


 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 6.4.2016 / 6.4.2016 | Zveřejnit od: 6.4.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém