Orientační nabídka


 

Základní informace o výstavbě nové stanice ZZS v Mostě

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Odpověď pro Týdeník Homer, (v.sol@centrum.cz
 

 
 

ODPOVĚĎ NA DOTAZ Týdeník Homer, (v.sol@centrum.cz) ze dne 14.6. 2004

 

Dotaz (v původním znění):

Můžete mi prosím sdělit základní informace o výstavbě nové stanice ZZS v Mostě (proč se staví, kdy bude hotová atp.)? I přesto, že je věc ve fázi výběrového řízení, ráda bych věděla alespoň, zda můžete udat důvod, proč se záchranná služba v Mostě staví, jak by měla fungovat, na kolik vyjde realizace celé věci popřípadě kolik stál projekt a odkud plynou finance. A jestli můžu také požádat o informaci, alespoň přibližně za jak dlouho bude postavena, na kolik etap je například projekt rozfázován apod. Každá informace je nám drahá.

 

 

Odpověď:

 

Prostory, ve kterých mostecká oblastní pobočka Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje (ZZS) v současné době sídlí, rozhodně neodpovídají skutečnosti, že žijeme na prahu 21. století. ZZS je má navíc pouze pronajaté od mostecké nemocnice. Krajští zastupitelé považují rozvoj záchranné služby v kraji za prioritu, a proto rozhodli o výstavbě nové stanice v areálu nemocnice. Předpokládaný rozpočet stavby je 28,5 milionu korun a měla by být financována z rozpočtu Ústeckého kraje. Nový objekt by měl záchranné službě poskytnout moderní zázemí v podobě garáží, skladů, zázemí pro zdravotnický a lékařský personál a dispečinku.

Výstavba stanice Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje v Mostě je v současné době ve stádu výběrového řízení. Stavební firmy mohou předkládat své nabídky do konce června. Pokud nedojde v souvislosti s vyhodnocením výběrového řízení ke zdržení zdržením (odvolání firem proti vyhodnocení výběrového řízení), předpokládá se, že stavební práce by měli začít ještě letos v létě. Konkrétní termín dokončení stavby bude znám po vyhodnocení výběrového řízení.

 

Vydala: Mgr. Romana Konečná, tisková mluvčí Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 754, mobil 603 192 631

e-mail: konecna.r@kr-ustecky.cz

 

 

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 2.7.2004 / 2.7.2004 | Zveřejnit do: 3.8.2004
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém