Orientační nabídka


 

Zapojte se do vysílání krajské webové televize svými reportážemi

a
Ústecký kraj spustil v březnu webovou televizi, která informuje o aktuálních událostech atraktivní formou. Médium nabízí několik sekcí, jedna z nich se nazývá „Vy o kraji“ a do ní se nyní může zapojit každý. Stačí poslat své video natočené na území Ústeckého kraje z nejrůznějších míst a akcí a sledovat, kdy se objeví na www.u-tv.cz.
 

 
 

Děje se ve vaší obci něco mimořádného? Slavíte výročí založení obce, povýšení na město? Pořádáte výjimečnou akci, hasičský bál, lidové slavnosti? Provozují se u vás netradiční řemesla, máte bohatou tradici a udržujete zajímavé zvyky a obyčeje? Jste nadšený filmař, místní kronikář, sledujete dění kolem sebe? Pak využijte nabídky Ústeckého kraje, který dává prostor amatérským kameramanům. Výjimečnou událost můžete zaznamenat na videokameru a sestříhat do dvouminutové reportáže. Zkušení ji mohou opatřit i titulky jako pro vysílání v opravdové televizi!

Zpracované video poté zašlete na email televize@kr-ustecky.cz prostřednictvím některého veřejného uložiště, například www.uschovna.cz. Přidejte informace o vaší reportáži – kdo, kdy a kde jí natočil, o čem ve stručnosti je a kdo v ní vystupuje. Aby se video mohlo objevit na webové televizi Ústeckého kraje (www.u-tv.cz), musí být dlouhé maximálně dvě minuty a ve formátu mpg2 nebo mpg4, 16:9. Spot se musí věnovat zajímavostem a událostem v regionu Ústeckého kraje. Provozovatel krajské webové televize si vyhrazuje právo výběru reportáží k uveřejnění.

„Jedním z cílů tohoto projektu je nejen otevřít ještě více krajský úřad veřejnosti, ale také seznámit potenciální investory s naší strategií rozvoje kraje,“ dodává hejtmanka Jana Vaňhová. Očekává také zpřístupnění informací turistům a dalším návštěvníkům kraje. Webovou televizi lze totiž sledovat odkudkoliv na světě, stačí mít pouze připojení k internetu. Obsah je aktualizován několikrát měsíčně, vždy s ohledem na aktuální dění v kraji.

 

Webová televize patří k nejmodernější formě komunikace 21. století. Video se stává čím dál více vyhledávaným slovem na internetu, prostřednictvím videa hledají jeho uživatelé nejvíce informací. Lze předpokládat, že v roce 2011 bude v rámci U-TV přehráno více než 100 000 videí.


Neváhejte a točte! Webová televize Ústeckého kraje je tu pro Vás!

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 20.4.2011 / 20.4.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém