Orientační nabídka


 

Zástupci ústecké zdrávky se podíleli na vzdělávacích modulech pro ošetřovatele

Žáci a učitelé Vyšší odborné školy zdravotnické a střední školy zdravotnické v Ústí nad Labem se zúčastnili třetího pracovního setkání v rámci projektu HEALTH 4EU. Toto setkání se zaměřením na témata Home Care a Elderly Care proběhlo v nizozemském Dordrechtu, kde sídlí špičkově vybavená hostitelská škola Da Vinci College.
Tisková zpráva ze dne 17. května 2023
VZŠ a SZŠ stáž
 

 
 
Zástupci ústecké školy se aktivně zapojili do tvorby výukových materiálů. Žákyně naší školy se opět přesvědčily, že v rámci mezinárodní spolupráce po odborné i jazykové stránce velmi dobře obstojí.

Do projektu, který je v rámci programu Erasmus+ financován z fondu Evropské komise, se společně se žáky a odbornými učiteli ústecké zdravotnické školy zapojili i zástupci podobných školských zařízení z Nizozemska, Belgie, Řecka, Španělska, Finska a Lotyšska. Na společných setkáních žáci ve spolupráci s odborníky vytváří sedm vzdělávacích modulů pro potřeby studentů ošetřovatelství v různých typech sociálních zařízení.

Zpracoval: Mgr. Luděk Zahálka, vedoucí projektu

Třetí pracovní setkání v rámci projektu HEALTH 4EU, kterého se zúčastnili žáci a učitelé Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední školy zdravotnické v Ústí nad Labem, proběhlo v nizozemském Dordrechtu

Třetí pracovní setkání v rámci projektu HEALTH 4EU, kterého se zúčastnili žáci a učitelé Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední školy zdravotnické v Ústí nad Labem, proběhlo v nizozemském Dordrechtu

Společná fotografie všem zúčastněných
Společná fotografie všech zúčastněných

 

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 17.5.2023 / 17.5.2023 | Zveřejnit od: 17.5.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém