Orientační nabídka


 

Ženy nosí jedině ELITE z Ústeckého kraje – pomozme udržet tradiční pletařské řemeslo v České republice

ELITE
Ústecký kraj podporuje řemeslnou výrobu a produkci různorodými marketingovými nástroji. Jedním z nich jsou regionální značky Asociace regionálních značek.
 

 
 

Tyto značky kvality garantují původ v Ústeckém kraji a určitou úroveň kvality nabízeného sortimentu. Široce certifikované portfolio ekonomických aktivit od výrobků přes služby nebo zážitky je pak prezentováno, zejména informacemi o aktuálních nabídkách, občanům a návštěvníkům kraje.

V rámci květnového jednání ke značce ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt® v MAS Český sever byla seznámena certifikační komise s velmi významným počinem jednoho z certifikovaných výrobců.

Na základě dohody mezi majiteli a vedením společnosti Elite a. s. Varnsdorf a Schindlerovy pletárny s. r. o. z Krásné Lípy došlo k předání výroby a distribuce oblíbených punčoch, punčochových kalhot, legín a dalšího jemného pleteného zboží tradiční české značky ELITE Varnsdorf Schindlerově pletárně v Krásné Lípě od 1. května 2023.

V roce 2021 získala společnost Schindlerova pletárna na své výrobky značku ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt®. Punčochové zboží Schindler, např. silonové ponožky, podkolenky, punčochové kalhoty a punčochy, se vyrábí v Krásné Lípě již od roku 1854. Nyní, v duchu motta společnosti: „Tradice je předávání ohně, ne uctívání popela.“, dochází k rozšíření výrobního portfolia o další výrobek s tradicí od roku 1924 a Schindlerova pletárna je připravena držet také vysoko nastavenou laťku kvality produktů ELITE.

Odkaz na podnikovou prodejnu Šindlerova pletárna zde.

ELITE



 
Zodpovídá: RNDr. Eva Poslová
Vytvořeno / změněno: 2.6.2023 / 2.6.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém