Orientační nabídka


 

Představujeme železniční dopravce DÚK v Ústeckém kraji – GW Train Regio

FOTO
GW Train Regio se věnuje závazkové dopravě pro kraje již od roku 1997, kdy začal zajišťovat provoz na trati Trutnov hl. n. – Svoboda nad Úpou. Po Královéhradeckém přišel Karlovarský a Moravskoslezský kraj. Velký rozvoj společnosti se ale datuje od roku 2014, kdy se GW Train stal součástí JIHOTRANS GROUP. Počet zaměstnanců postupně stoupl na dnešních více než 250 a jeho zákazníky se kromě Ústeckého kraje stal i Jihočeský a Plzeňský kraj.
 

Odkazy


 
 

„S kvalitou přepravy u GW Trainu byli cestující od začátku jeho fungování u nás v kraji spokojeni. Na rozdíl od některých dopravců, kteří se objevili na železnicích kraje nyní v prosinci, jsme u něj nemuseli řešit žádné porodní problémy“ uvádí náměstek hejtmana Ústeckého kraje Jaroslav Komínek a dodává: „na lince R25 z Mostu do Plzně nasazuje GW Train vlaky po kompletní modernizaci interiéru v oranžovo-zelené barevné kombinaci. Cestující v nich mají k dispozici WI-FI, zásuvky na 230 V, informační letáčky, prostor pro přepravu dětských kočárků a invalidních vozíků, bezbariérové WC, stolek s dětskou stolní hrou pro nejmenší i stojany na jízdní kola.“

 

Ve vlacích GW Train Regio je na území Ústeckého kraje možné pořídit i využít všechny varianty jízdních dokladů Dopravy Ústeckého kraje - doklady DÚK platí mezi Mostem a Blatnem u Jesenice. Jízdenky můžete pořídit i ve čtyřech informačních místech společnosti – navštívit je můžete na vlakových nádražích v Chomutově, Mostě, Podbořanech a Žatci.

 

 
Zodpovídá: Ing. Michaela Morrice Zárybnická
Vytvořeno / změněno: 21.1.2020 / 21.1.2020
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém