Orientační nabídka


 

O víkendu 15. a 16. června: Omezení provozu aplikace DÚKapka, webových stránek a dispečinku kvůli servisní údržbě serveru

DUKapka
Z důvodu plánované servisní údržby serveru, který zajišťuje mimo jiné provoz mobilní aplikace DÚKapka, budou během tohoto víkendu omezené i dopravní online služby. Cestující musí počítat s tím, že jim od sobotního rána nebude fungovat aplikace DÚKapka, nedostanou se na krajský web a web dopravy, nedovolají se na dispečink DÚK a nebudou k dispozici informace o poloze autobusů.
 

 
 

V aplikaci nepůjdou zakoupit jízdenky, ani aktivovat již zakoupené jízdenky. Počítejte proto s nákupem na předprodeji nebo ve voze.

V případě již zakoupených a aktivovaných vícedenních jízdenek je nutné být v pátek 14. června připojen k internetu a vypnout a zapnout aplikaci. Tak si aplikace načte informaci pro kontrolu aktivované jízdenky a jízdenka bude o víkendu funkční.

Při cestování s DÚK o víkendu doporučujeme mít u sebe pro jistotu platební kartu nebo hotovost, kdybyste si potřebovali koupit jízdenky přímo u dopravců.  

Během údržby serveru nebude možné se dovolat na dispečink Dopravy Ústeckého kraje, který poskytuje mimo jiné aktuální informace. Narušené proto mohou být přestupní návaznosti – řidiče nebude mít kdo a jak kontaktovat, aby v případě zpoždění přípojného spoje čekali.

Mimo provoz bude i web dopravy, tzn. jízdní řády, poloha spoje, objednávky spojů, kalkulátor jízdního či výluky a uzavírky.

Až omezení provozu skončí, dostanou uživatelé DÚKapky informaci přímo do aplikace. 

Omlouváme se za případné komplikace.     

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Šmídová
Vytvořeno / změněno: 11.6.2024 / 11.6.2024
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém